Menu

Menu

BUFFET

Varmrøget laks med ristede nødder og citronskal
Capresa af store tomater og frisk mozzarella
Rosastegt kalveculotte med kraftig kalvesky
Stegt unghane med smørstegte svampe*
Saltbagte petit kartofler
Moderne flødekartofler med frisk rosmarin
Peberfrugtsalat med olivenolie og græskarkerner
Sauteret babyspinat med friske cherrytomater i brunet smør
Fransk chokoladekage med råsyltede skovbær og frisk mynte
2 slags oste med syltede valnødder og økologisk marmelade
Friskbagt brød og smør

TAPASBUFFET

2 slags ost med soya mandler
Spansk skinke og friske melon skiver
Mini chili-øl pølser med aioli
Lomo med oliven tapenade
Fennikel salami med syltede cornichoner Wraps med røget laks og rygeost
Hjemmelavet humus Grissini med ajvar
Bruschetta med rød og grøn pesto (byg selv)
Lækre oliven og marinerede cherry tomater
Syltede rødløg og grillet artiskok
2 slags friskbagt brød med smør

3-RETTERS MENU

FORRET
Oksetatar med hjemmelavet estragon mayo, basilikumspesto,
friske æbler, rugbrøds-crumble, karse

eller

Plukket varmrøget laks, soya ristede mandelflager,
marinerede cherrytomater citronskal og sauce verte.

HOVEDRET
Helstegt oksemørbrad med knuste kartofler med
urter og brunet smør, sæsonens grønt samt kalvesky
Alternative kødtyper og elementer
Timian ristede petit kartofler
Nye kartofler (kun i sæson)
Saltbagt selleri
Mix af sauterede og syltede svampe
Rosastegt oksefilet af kødkvæg
Svampefarseret unghanebryst med sprødt skind

DESSERT
Privaten’s triple – en kombination af tre af følgende seks forslag:
Panna cotta med bærcoulis og mynte
Rabarbertrifli med makrondrys, fløde og ribsgele
Stracciatella is med brændt hvid chokolade og friske bær
Solbærsobet med krystaliseret hvid chokolade og syre
Gateau marcel med bærcoulis
Chokolademousse med marachino kirsebær

Friske jordbær med 50% fløde fra arla unika og et friskt pift af mynte
Kun i sæson (jun-aug). køres som selvstændig ret.